Szandi egy régi emléket osztott meg követőivel: "Amikor megnéztem, potyogtak a könnyeim..." - Videó

lovak könnyek emlék lovaglás Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő a régi felvételeken lovagol, követőivel pedig nem csak az erről szóló pár perces összeállítást, de őszinte érzéseit is megosztotta.

"Én a galopp szerelmese..."

- kezdi Szandi megható posztját.

"A napokban rátaláltam itthon egy réges-régi videó kazettára, amire az volt ráírva: "lovas felvételek". Amikor megnéztem, a meghatottságtól, emlékezéstől potyogtak a könnyeim...

Íme néhány felvétel az én zsoké múltamból. Soha nem fogom elfelejteni azokat a csodálatos éveket, amiket Alagon Házi László mester istállójában töltöttem. A második otthonom volt. Nagy szeretettel emlékszem vissza a zsokékra is, akik a barátaim voltak és mindenben segítettek. Annyira az angol telivérek és a galopp szerelmese lettem 16 éves koromra, hogy négy lemezzel a hátam mögött már úgy tűnt, ott hagyom a színpadot és a zsokék életét szeretném élni. Ám a jó Isten nem ezt az utat szánta nekem....

Amikor már a gátugratással kacérkodtam és csikót akartam betörni, történt egy baleset, ami után 3 napig kómában voltam.

Megúsztam. Volt időm elgondolkodni, merre is tovább... Amikor a lovaglástól eltiltott egy év után visszamentem, már nem ugyanazt éreztem. Féltem. És félelemmel nem lehet ezekre a csodálatos, ámde nagyon heves vérmérsékletű lovakra felülni. Pedig én pont ezt szerettem Bennük. A spirituszt, a fékezhetetlenségüket, a gyorsaságot! Ma már csak távolról csodálom Őket és a színpadon adom ki magamból mindazt a tüzet, ami bennem van és amit akkor éreztem, amikor egy angol telivérrel galoppoztam!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.