plasztikai beavatkozás Andrea Emilova szájfeltöltés ajakfeltöltés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 22 éves bolgár egyetemista úgy döntött, hogy óriási kacsaszájat csináltat magának, már 21 hialuronsavas feltöltésen van túl. Andrea Emilovát az sem zavarja, hogy az orvosa már figyelmeztette, ebből baj lesz.

A bolgár lány valósággal rabja a szájfeltöltésnek, pénzt nem sajnálva gyakorlatilag megnégyszerezte ajkai méretét.
Folyamatosan tölti fel hatalmas száját, mivel a hialuronsav egy idő után felszívódik, azt pedig nem tudná elviselni, hogy akárcsak pár millimétert is veszítsen ajka teltségéből.

Annak ellenére, hogy ez egy rutineljárás, az orvosok figyelmeztették a lányt, hogy ebből baj lehet, mert veszélyes ha ilyen gyakran kap újabb adagot, és hogy egyáltalán ilyen méretű az a szája.

A szakértő azt javasolta, távolítsák el az összes hiarulonsavat belőle, és kialakít egy új formát. Ám ő visszautasította a tanácsot, hallani sem akar arról, hogy kisebb ajka legyen - írta a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.