Két anyuka veszekedésétől robbant fel az internet: ezen kaptak össze

Forrás: Shutterstock -
bizarr anyuka család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy civil negyvenes anyuka kétségbeesetten kikérte az internetezők véleményét egy népszerű internetes fórumon. Őt teljesen felháborította, amit látott, az pedig végképp, ahogy barátnője reagálta le a szituációt. De mégis mi volt ez?

Néhány napja a szokottnál később, az esti órákban látogatta meg a családot, majd egy kellemes beszélgetésre. Ekkor vette észre, hogy barátnőjének a 12 éves fia és annak 10 éves húga együtt jönnek ki a fürdőszobából. Amikor rákérdezett, mit csináltak odabent, a barátnő teljes természetességgel közölte, hogy a gyerekek a mai napig együtt fürdenek a kádban minden este.

A két nő ezek után pedig rettentően összeveszett, habár a netezők véleménye is rendkívül megosztó. Sokak szerint perverz, míg mások szerint mindenkinek a magánügye miképp szocializálják a gyereket.

Két anyuka veszekedésétől robbant fel az internet (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.