Koronavírusos lett a TV2 sztárja: kiverte a víz, elesettnek és gyengének érezte magát

Forrás: Shutterstock -
Exatlon Hungary Ungvári Miklós koronavírus pozitív teszt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kérdéses, hogy október 23-án tataminra lépet-e a budapesti Grand Slam-versenyen a  cselgáncsozó, Ungvári Miklós, akiről a napokban kiderült, hogy koronavírusos. 

Az olimpiai ezüstérmes és háromszoros Európa-bajnok magyar cselgáncsozóra, Ungvári Miklósra egyik napról a másikra rontott rá a rosszullét, nemsokkal ezután kiderült, hogy koronavírusos.

Ungvári Miklós is elkapta a koronavírust Forrás: AFP/Johannes Eisele

"Néhány nappal ezelőtt, az egyik edzés után elfogott a rosszullét. Kivert a víz, pár napig elesettnek, gyengének éreztem magam. Az első vírusteszt nem sikerült, hogy miért, azt nem indokolták meg, a második már igen, de annak meg azért nem örültem, mert pozitív lett az eredménye"

- mesélte a Borsnak a sportoló, aki a TV2 Exatlon Hungary című műsorának első évadjában is szerepelt

Ungvári most hatósági karanténban, otthonában tölti a mindennapjait, a sport sem engedélyezett számára.

"Még szeretett lovaimhoz sem látogathatok ki. Gyógyszert nem írtak fel, de fájnak az ízületeim, a jövő héten be kell látogatnom Ceglédről a Budapesti Sportkórházba. Számos vizsgálat, így kardiológiai is vár rám, hiszen a vírus esetleges szövődménye veszélyes lehet"

- magyarázta Miklós.

A koronavírus miatt nagyon kétséges, hogy a cselgáncsozó részt tud-e venni az október 23-án megrendezésre kerülő Grand Slam-versenyen, de egyelőre még az is kérdéses, hogy a kormány engedélyezi-e a torna megrendezését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.