„Nem kezdtem el ész nélkül edzeni” - Így fogyott tíz kilót Kelemen Boldi

Fotó: Polyák Attila - Origo -
fogyás Sztárban sztár Kelemen kabátban Horváth Boldizsár (énekes) fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes nem volt elégedett 109 kilójával, szeretett volna lefogyni ebből egy kicsit. Már tízet sikerült is ledobnia, Horváth Boldi elárulta, nem ész nélküli edzéssel érte el ezt eredményt.

A Sztárban sztárban jól jön Horváth Boldi számára, hogy leadott tíz kilót, hiszen a következő adásban például Chert alakítja majd. Persze így sem lesz olyan nádszál karcsú, mint az énekesnő, de ő nagyon örül, hogy eredményes a fogyókúrája. Viszont még úgy érzi, nem érte el a célját.

„109 kilót mutatott a mérleg, ami nem tetszett. A cukor és a szénhidrát teljesen eltűnt az étrendemből, és már 10 kiló le is csúszott. Itt azonban nem állok meg: 95 kiló környéke lenne az ideális" – mondta a Borsnak.

Horváth Boldi már tíz kilótól megszabadult. Fotó: Polyák Attila - Origo

Boldi azt is elárulta, hogy sikerült eddig megszabadulnia a felesleges kilóktól. Nem vágott neki hirtelen a kőkemény edzésnek, a fokozatosság elvét követi.
„Nem kezdtem el ész nélkül edzeni: gyógytornaszerű gyakorlatokkal mozgatom át az izmaimat, hogy később a komolyabb edzéseket is bírjam, és emellett teniszezem is"

A Kelemen Kabátban énekese sajnos most nem tud színpadra állni együttesével a koronavírus miatt, de nagyon örül, hogy a Sztárban sztár színpadán viszont énekelhet. Az első adásban Szikora Róbert bőrébe bújt, amit borzasztóan élvezett.

„A gyermekem imádta az első show-t, mondjuk neki mindig élmény, ha a tévében lát. Nem igazán próbáltam ki még magam ezen a platformon, de nagyon jól érzem magam. Robit meg kifejezetten nagy élmény volt utánozni, még ha nem is vagyunk hasonló alkatúak. Cher viszont komoly kihívás lesz a hét végén, mivel különleges a hangja, nem beszélve arról, hogy még – nem meglepő módon – életemben nem volt rajtam női ruha és magas sarkú. Nem feszengek tőle, hiszen játék és szórakozás" - mesélte Boldi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.