Szilágyi Joli néni pénzt gyűjt apagyilkos fiának

Forrás: Ripost -
gyilkosság Jolika néni börtön Szilágyi István (színész)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szilágyi Jolán élete legnehezebb időszakát éli: már három hónapja annak, amikor egyetlen fia, Péter halálra verte imádott férjét. Ettől függetlenül küzd érte és most is pénzt gyűjt neki.

Sokan nehezen fogják fel, hogy az idős asszony miért szeretné rendezni gyilkos fia jövöjét, de úgy érzi ez a kötelessége. Nehéz anyagi helyzetben van, így Szilágyi István-kiállítást nyitott az egyik bevásárlóközpontban, valamint Péter egykori filmjeinek jogdíját szeretné megkapni.

„A fiam sok dokumentumfilmet forgatott, még a jugoszláv háborút is megjárta, s most kaptam az értesítőt a jogdíjairól. Igaz, nem sok pénz, mindössze kilencezer forint, de kicsit kipótolva beküldöm neki, hogy teljen odabenn cigire, vagy amire akarja„

Forrás: Ripost

„Eladom a házunkat, már egy ideje hirdetem, és abból magamnak és a fiamnak is szeretnék venni egy kis lakást. Remélem, kijön belőle kettő, így amikor kiszabadul, lesz hol laknia, és folytathatja az életét" – mesélte a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.