Ezért különítette el magát feleségétől Galambos Lajos

Boglárka Galambos Lajos tüdőbeteg koronavírus felesége
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos és felesége, Boglárka hétfőn vettek részt a férj és társai ellen folyó közműlopási perrel kapcsolatos tárgyaláson, ahol a feleség több órán keresztül ült egy igazoltan koronavírussal fertőzött férfi mellett. Lajcsi retteg, hogy Boglárka is megfertőzödött, ezért a tárgyalás után rögtön elkülönítette magát feleségétől. 

A hétfői tárgyalás óta retteg Galambos Lajos, hogy felesége, Boglárka is Covid19- fertőzött lett, mivel több órán keresztül ült egy igazoltan fertőzött férfi mellett.

Galambos Lajos retteg, hogy felesége elkapta a koronavírust Fotó: Csudai Sándor - Origo

Bár az igazoltan fertőzött koronavírusos férfit a biztonságiőrök nem akarták beengedni a tárgyalóba, mivel az ügy harmadrendű vádlottja, a bíró saját hatáskörben behívta a terembe.

Lajcsi feleségére fokozottan nagy veszélyt jelent a koronavírus, mivel évek óta küzd krónikus tüdőbetegséggel.

„Fel nem foghatom, hogy miként fordulhatott elő, hogy a harmadrendű vádlottat tegnap behívta a bíró, holott ő egyértelműen jelezte, hogy egy háztartásban él idős édesapjával, aki igazoltan fertőzött. Mindannyian ott ültünk vele, tehát potenciális célpontjai lettünk a vírusnak, hiszen délutánra már az eredmény is megvolt és bizony a kollégámról kiderült, valóban fertőzött"

- mesélte a Ripostnak Lajcsi.

A történtek után Lajcsi úgy döntött, hogy nem kockáztat, elkülöníti magát a feleségétől.

„Hétfőn külön kocsival mentünk haza Bogival és azóta nem is láttam őt, hiszen én elkülönítettem magam az otthonunkban. Rettegek attól, hogy elkaptam a vírust a tárgyalóteremben és továbbadhatom neki.

Ha ugyanis ő elkapja, abba belehalhat, hiszen krónikus tüdőbeteg. Ha pedig a bíróságon fertőződött meg, azt sosem fogom megbocsájtani a bírónak!"

- mondta dühösen a férj.

Lajos nemcsak magát, a gyermekeit is óvni szeretné a vírustól, így 10 napig nemcsak a feleségével, de a gyerekeivel sem fog találkozni.

„Most ismét itt vagyunk mindannyian azok közül, akiket tegnap „összezártak" hat órára egy fertőzött személlyel, így innentől számítva tíz napon át nem érintkezhetek a családtagjaimmal. Az a szomorú, hogy a jelen helyzetben ez a döntés sem jelent bizonyosságot! A bíró Isten kezébe adta a sorsunkat" - zárta le a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.