Így kell felvágni a kenyeret, hogy ne morzsálódjon

Forrás: Shutterstock -
morzsa szeletelés kenyér konyha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádjuk a házi praktikákat, mert megkönnyítik az ember életét. Sokszor pedig a legegyszerűbb trükkök szabadítanak meg a legnagyobb bosszúságoktól.

Nem minden fajta kenyeret lehet úgy vágni, hogy ne morzsálódjon. Megspórolhatjuk a pult söprögetését, tisztogatását, ha egy régi, jól bevált trükköt alkalmazunk: mielőtt megvágnánk a friss kenyeret, tartsuk a kést forró víz alá, gyorsan töröljük meg és csak ezután szeleteljünk - írja a Borsonline.

Forrás: Shutterstock



Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a LIFE Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.