Még egy élsportoló teste sem tökéletes, megmutatta a valóságot – Fotó!

narancsbőr Lindsey Vonn test bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az olimpiai bajnok alpesi síző, Lindsey Vonn megmutatta, hogy még a sportolóknak sem tökéletes a teste. Fotói miatt döbbenetes módon támadták őt.

Ugyan már visszavonult az élsporttól az olimpiai bajnok alpesi síző, Lindsey Vonn, de még mindig sokat foglalkozik vele a bulvármédia szexi külsejének köszönhetően.
Az egykori élsportoló nem rég őszintén felvállalta, hogy az ő teste sem tökéletes. Neki is van narancsbőre, hurkák a hasán, és nincs hatalmas cicije. Sajnos sokan bántották őt a fotók miatt.

„Néhány fürdőruhás képet tettem közzé, amelyek sokkal rosszabbnak tűnnek, mint amilyen valójában a testem. Még sportolóként is rengeteg kegyetlen kommentet kapok, ami fáj.

Én is hétköznapi ember vagyok, néha görnyedt a hátam, hurkás a hasam, látszik a narancsbőröm, nem elég nagy a cicim, hogy kitöltse a fürdőruhám. De mindig emlékezni fogok rá, hogy ez a test csodálatos eredményeket ért el, és hogy milyen erős vagyok.

Egy dolgot ígérhetek, sosem fogom photoshopolni a képeim, büszke vagyok arra, hogy semmilyen plasztikai beavatkozásom nem volt. Nincs botox, nincs szilikon, 100 százalékig természetes, 100 százalékig Lindsey" – írta posztjában.
A sportoló továbbá mindenkit arra bíztat, hoogy szeresse magát, és ne foglalkozzon a rosszindulatú emberekkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.