Liptai Claudia elsírta magát, amiért távoznia kellett

Forrás: Instagram/Liptai Claudia -
Liptai Claudia éneklés sírás showműsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlan fordulat történt az egyik kereskedelmi csatorna vasárnapi showjában, ugyanis a műsor történetében először történt az, hogy egyszerre két versenyzőtöl kellett búcsúzni.

Erre pedig azért volt szükség, mert a Röfi maszk alatt éneklő híresség nem volt más, mint Liptai Claudia, akinek koronavírus tesztje pozitív lett. Két hétig nem tudott próbálni, így sajnos önként kellett lepleznie magát. Videóban köszönt be a zsűrinek, akik rendkívül meglepődtek, hogy Claut rejtette a hatalmas jelmez.

Forrás: Instagram/Liptai Claudia

"Amikor megkaptam a maszkot, hogy levehessem ezt a mai nappal, én nagyon sírtam. Ez szörnyű. És három hónap nagyon komoly munkája egyszer csak egy ilyen dolog miatt kukába megy, és ez nagyon fáj. Szóval, aki ezt valaha csinálta, tudja, hogy ez érzelmileg nagyon kiborítja az embert" - mondta Claudia, aki nagyon hálás, hogy ebben a szerepben is kipróbálhatta magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.