Megunta a szingliséget a sztárfodrász, Zsidró Tamás: szeretne újra szerelmes lenni

szingliség Zsidró Tamás szerelem magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű mesterfodrász, Zsidró Tamás már fél éve él egyedül és bár jót tett neki a magány és az egyedüllét, már nagyon vágyik egy új kapcsolatra.

A sztárfodrász, Zsidró Tamás 6 hónapja erősíti a szingli pasik táborát, bár ezt egy cseppet sem bánja, hiszen így minden idejét a munkának szentelheti ami a karanténidőszakban miatt nagyon jól jött.

Már nagyon vágyik a szerelemre Zsidró Tamás Life TV

"Félelmeim nem voltak és most sincsenek, mert szerencsére sikerült áthidalni a nehézségeket, és azt gondolom, fodrászra mindig szüksége lesz az embereknek, de az biztos, hogy érdekes tapasztalásokat hozott az elmúlt időszak, és még nagyobb odafigyelésre sarkall" - nyilatkozta a Borsnak Tamás.

Ahogyan a szakmai életéből is csak a jót veszi ki és viszi tovább, úgy a magánéletéből is csak a szépre emlékezik és megpróbál tanulni a múltbeli kapcsolataiból. Bár a fodrász élvezi a függetlenséget, őszintén bevallotta, hogy már nagyon vágyik egy társra.

"Abszolút jól tudom magam érezni egy jó párkapcsolatban, nem vagyok egy magányos farkas, még ha jelenleg nincs is senkim.

Nyitott vagyok és szeretnék egy társat magam mellé, akivel élvezzük az életet, akivel megértjük egymást, s akivel együtt megöregedhetek, de mindezek előtt még van egy kis dolgom nem mással, mint saját magammal. Le kell tisztáznom magamban dolgokat, fel kell ismernem a hibáimat, például hogy ne vegyem folyton górcső alá a másikat, s végezetül döntenem róla, hogy mégis kit és mit keresek és szeretnék magam mellé. Ez most folyamatban van"

- mesélte el őszintén a háromgyermekes édesapa.

A 57 éves hajszobrásznak arról is határozott elképzelése van, hogy milyen típusú nőt tud maga mellett elképzelni.

"Olyan, aki magát adja már az első perctől, és nemcsak egy szerepet játszik. Aki nem taktikázik, mert nem csípem a játszmákat. Akinek van humora. Imádom, ha egy nő jókedélyű, veszi a poénokat és tudok vele hülyéskedni"

- vallotta be Tamás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.