Ő lenne a brit énekesnő, Adele új párja?

Forrás: AFP/Valerie Macon -
találkozó Chris Brown London énekesnő Adele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az aranytorkú brit énekesnő, Adele tavaly nyáron vált el kisfia apukájától, azóta főként elképesztő fogyása kapcsán halottunk róla. Úgy tűnik, vége a szingli létnek és új kiszemelt van a láthatáron. 

Döbbenetes információk láttak napvilágot a minap, ugyanis a börtönviselt botrányhőst, Chris Brownt kapták lencsevégre, a brit énekesnő, Adele londoni háza előtt. Az énekes testőrök kíséretében érkezett az éjszaka kellőz közepén Adele otthonához, ahonnan hajnali 2 körül távozott - írja a The Sun.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mi volt olyan sürgős Chris Brown és Adele számára, ami miatt éjszaka egy tucat testőr társaságában volt indokolt találkozni, de abból kiindulva, hogy Adele-ről korábban már érkeztek olyan pletykák, hogy a brit rapperrel Skeptával randizik, nem lepődnénk meg azon, ha nem munkakapcsolat miatt találkozott volna a botrányhős Brownnal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.