Sírva fakadt a születésnapján Tarján Zsófi

Forrás: Facebook/Tarján Zsófia Rebeka hivatalos -
Tarján Zsófia flashmob HoneyBeast sírás születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Honeybeast énekesnőjének felejthetetlen születésnapban volt része. Tarján Zsófi éppen a színpadon énekelt, amikor a közönség egy flashmobbal köszöntötte fel őt.

Már az önmagában ajándék volt Tarján Zsófi számára, hogy a születésnapján színpadra állhatott, de ami a koncerten történt, arra nem számított, zokogásban tört ki az énekesnő.

„A születésnapomon az a ritka helyzet állt elő, hogy épp koncerteztünk, ami - ezt az évet tekintve - önmagában ajándék, hogy egyáltalán színpadra léphettünk. A semmiből egyszer csak megleptek egy flasmobbal, különféle 'Boldog születésnapot!' feliratok tűntek fel, végül az én kezembe is került egy ilyen transzparens.

Elképesztően zokogtam örömömben, nagyon jól esett, hogy ezt a legnagyobb titokban megszervezték és gondoltak rám. Életem végéig őrizni fogom azt a szülinapi köszöntő táblát, amit akkor kaptam"

- mesélte a Friss Sláger című műsorban a sztár.

Tarján Zsófit a közönség lepte meg a születésnapján. Forrás: Facebook/Tarján Zsófia Rebeka hivatalos

A banda egyébként szárnyal, a koronavírus sem állhat az útjába, nem rég elkészült vadonatúj lemezük, amelynek borítóját Zsófi készítette, mint mindig.

„Grafikus végzettségem van így minden albumunk borítóját én tervezem. Ahogy a zenekar életében, ebben is van egy fejlődéstörténet. Mindig arra törekszünk, hogy egyre jobbak és jobbak legyünk. A piktogramtól eljutottam a mostani albumunk - az Ego - borítójáig, amin tükörfólia is van. Szerintem vicces, hogy ennek köszönhetően mindenki magát láthatja az albumon, így visszaköszön az ego"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.