Itt történik a legtöbb autólopás Magyarországon

Forrás: Red Lemon Media -
autólopás Budapest autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig a főváros vezet, ha autólopásról van szó, Budapesten tűnik el a legtöbb jármű. Viszont évről évre kevesebb ez a szám.

Az Országos Rendőr-főkapitányság nyilvánosságra hozott adatai szerint még mindig Budapesten történik a legtöbb autólopás. Viszont jó hír, hogy évről évre kevesebb jármű tűnik el, 2010-ben 3331 bejelentés érkezett, 2019-ben pedig csak 352. Az országban összesen jelenleg 2573 személyautót keres a rendőrség – írta a Növekedés.hu.

A fotó illusztráció. Forrás: Red Lemon Media

Míg tavaly Budapesten az év első felében 164 autónak veszett nyoma, ebben az évben csupán 70 autólopás történt. A fővárost követi Pest megye, ahonnan tavaly 40 idén 31 kocsi tűnt el. Fejér megyében viszont 2019-ben csak 4 idén viszont már 10 autót loptak el.

A Nemzetközi Autóvadász Közhasznú Egyesület (NAKE) adatai szerint a legtöbbször Renault Mégane típusú gépkocsi tűnik el – írta a Vezess.hu.
Viszont az alapjarat.hu szerint a Fordok vezetik a listát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.