Michael Jackson gazdagság összeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Jackson több mint tizenegy évvel ezelőtt hunyt el. A popkirály halála óta is óriási összegeket keres: sem a molesztálási botrányok, sem a drámai perek nem tudták bemocskolni a nevét.

Jackson 2009 júniusában hunyt el. Minden idők egyik leghíresebb énekese 400 millió fontnyi adósságot hagyott maga után, azonban ennek már semmi nyoma.

A mai napig bálványozott énekest még pedofil botránya sem tudta letaszítani a trónról, és halála óta is rengeteg pénzt keres - bár ezt már csak utódjai élvezhetik.

„A dalaiból, lemezeiből is van bevétel, és a Sonyval kötött szerződése busásan jövedelmez: csak 2017-ben 42,3 millió fontot (16,7 milliárd forintot) hoztak" – áll a cikkben, ami hangsúlyozza, hogy az egyéb megállapodásokból és együttműködésekből is rengeteg pénz folyi be.

Forrás: DPA/AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/Kai-Uwe Waerner

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.