Győrfi Pál: „a mentősöket pszichológusok segítik”

Hír TV -
pszichológus Győrfi Pál mentős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sokat látott mentősöket is érheti érzelemi megrázkódtatás a munkájuk során, főleg ha saját családtagjukhoz kell kimenniük, mert ilyenre is akad példa.

A napokban Zalahalápon, egy autóbalesethez riasztották a mentősöket. Az egyik munkatárs csak a helyszínen szembesült azzal, hogy a párja és a kislánya sérült meg, szerencsére csak könnyebben.

Győrfi Pál elárulta, olykor pszichológus segítségére szorulnak a mentősök. Hír TV

„Minden mentő rémálma, hogy a saját családjához megy ki egy baleset helyszínére. Máskor is előfordult már ehhez hasonló eset. A történtek feldolgozása a baleset kimenetelétől függ, szerencsére itt a kolléga családja nem szenvedett komoly sérüléseket. A szolgálatot aznap be is fejezte. A mentőket pszichológusok segítik, ha megrázkódtatás éri őket, s a nap 24 órájában elérhetik a szakembereket" – árulta el Győrfi Pál a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.