Így érte el az álomalakot a 43 éves nő: elárulta módszerének titkát

Forrás: instagram.com/belinda.n.x -
fogyás edzésterv tipp edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Belinda Norton évek óta küzdött azért, hogy tökéletes alakja lehessen. Sokat sanyargatta testét, míg végül rájött arra a három egyszerű dologra, ami végül siekrének kulcsa lett.

A 43 éves tanárnőnek férje "segített", aki azt mondta, sosem lesz olyan csinos, mint amilyennek ő szeretné látni. Ez elég motivációt adott Belindának ahhoz, hogy összesen három egyszerű módszer segítségével, egy év alatt bomba formába hozza magát.

Szerinte, ezt bárki utána tudja csinálni, és nem rejtegeti az álomalak receptjét!

Így érte el az álomalakot a 43 éves nő: elárulta módszerének titkát Forrás: instagram.com/belinda.n.x

1. Minden nap kardiózz, de változatosan!

Séta, futás, a lényeg, hogy kardió legyen, és minden nap más, hogy ne und meg se te, se a szervezeted.

2. Arra végezz gyakorlatokat, amin változtatni szeretnél!

A lábaddal vagy elégedetlen? Akkor ne érd me azokkal a gyakorlatokkal, amik a lábat is megmozgatják, válassz olyanokat, amik specifikusan a láb izmait dolgoztatják.

3. Ne vonja el semmi a figyelmed!

Belinda úgy véli, például az okostelefon nyomkodás túlzottan eltereli a figyelmedet az edzésről, ami miatt lazábban nem pontosan fogod elvégezni. Azt tanácsolja ha edzel, akkor csak arra koncentrálj.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.