Lánya vizeletével és műpénisszel csalt a legendás Mike Tyson

Forrás: AFP/Timothy A. Clary -
Mike Tyson csalás bokszoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mike Tyson elképesztő részleteket árult a pályufatása kapcsán: például kiderült, hogyan úszta meg a doppingteszteket.

Mike Tyson életével kapcsolatban mostanában egyre több érdekesség kerül nyilvánosságra. Nemrég például kiderült, hogy a legendás bokszoló már az első találkozástól kezdve utálta Michael Jacksont, és most azt is elárulta, miért. Most pedig az is kiderült, hogyan jutott át Mike a doppingteszteken, miközben rendszeresen kokaint és marihuánát fogyasztott:

"A lányom vizeletét használtam fel, néha meg a feleségemét. Mondtam is neki néha, hogy "remélem, nem azt az eredményt fogjuk kapni, hogy terhes vagyok". Hallottam már ilyen esetekről, és féltem kockáztatni, ezért a feleségem mintáját máskor nem is használtuk" - mondta Tyson a Hotboxin podcast adásában.

Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Azt is elárulta, hogy a kamu vizeletmintákhoz műpéniszt is használt, amit megtöltött vizelettel, majd a lába közé szorítva úgy tett, mintha frissen vizelt volna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.