A világhírű bokszoló, Mike Tyson elképesztő történetet mesélt el, amelyből kiderült, hogy az első találkozás után megutálta a pop királyát, Michael Jacksont. Most kiderül, hogy mi volt ennek az oka.

A bokszoló, Mike Tyson egy clevelandi koncerten találkozott először a világhírű énekessel, Michael Jacksonnal. Tyson éppen Don Kinggel beszélgetettt, amikor King a béke jelét mutatta kezével Jacksonnak, aki rögtön viszonozta azt.

Kiderült, miért utálta meg az első találkozás alkalmával Mike Tyson a világhírű énekest, Michael JacksontForrás: AFP/2019 Getty Images/Noam Galai

Tyson is hasonlóan üdvözölte az énekest, de válasz számára már nem jött a popkirálytól. A bokszoló nem értette a helyzetet és csak abban bízott, hogy szórakozik vele Jackson.

Michael Jackson a koncert után odament Don Kinghez és Tysonhoz, aki éppen autogramot osztogatott a rajongóinak, ám az énekes továbbra sem szólt a bokszolóhoz. Ezt követően Tyson megszólította az Jacksont, aki azt mondta, hogy ismerős számára a férfi, de nem tudja pontosan hova tenni. Mike Tyson a válasz után teljesen összetört -  írja a Daily Star.

Később kiderült, Michael Jakcson végig szórakozott Mike Tysonnal, mindvégig pontosan tudta, hogy ki ő valójában. Az eset után barátok lettek és az énekes haláláig sok időt töltöttek egymás társaságában.