Megrázó: kiderült, így teltek Freddie Mercury utolsó napjai

Forrás: DPA/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide/Db -
halál Freddie Mercury AIDS
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egykori párja, Jim Hutton mesélt arról, hogyan is teltek Freddie Mercury halála előtti napjai. A sztár 29 évvel ezelőtt ment el, 45 éves korában.

A Queen énekese 29 évvel ezelőtt november 24-én hunyt el AIDS-ben. Egykori párja Jim Hutton a Mercury and Me című könyvében arról mesélt, halála előtt egy hónappal Svájcban voltak, majd miután a nyaralásról visszatértek Freddie állapota rohamosan romlani kezdett. Az énekes innentől kezdve alig kelt ki az ágyából, a szobája szinte kórházi kórteremmé alakult.

Freddie Mercury szerelme mesélt a sztár utolsó napjairól Forrás: DPA/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide/Db

A világsztár úgy döntött, a gyógyszereit is abbahagyja, csupán fájdalomcsillapítót volt hajlandó szedni. Annyira legyengült, hogy már enni sem tudott, maximum gyümölcsöt vagy gyümölcslevet.

Az utolsó napokban le akarták venni az ujjáról a jegygyűrűjét, ám Freddie nem engedte, végül azzal együtt hamvasztották el. Szerelme, az utolsó pillanatig vele volt, és igyekezett megszépíteni minden percet számára– írta a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.