Megszólalt a grafikus, aki dokumentumokat hamisított Diana hercegnének

Forrás: AFP/Patrick Riviere -
Panorama interjú tervező Diana hercegnő Matt Wiessler hamisítás dokumentumok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana hercegné népszerű tévéinterjúja, amit a Panorama tévécsatornának adott, hosszú évek múltán is népszerű. Az akkoriban nagy botrányt és vihart kavaró beszélgetés sok mindenre fény derített Diana és Károly herceg házasságával és életével kapcsolatban. Az interjú kapcsán most egy grafikus tervező, Matt Wiessler szólalt meg, aki azt állítja, hogy dokumtumokat hamisított a hercegnének. 

1995. november 20-án Diana hercegné tévéinterjúja teljesen ledöbbentette a királyi családot, amelyben olyan titkokról rántotta le a leplet, ami az egész világot sokként érte. Többek között arról is szó esett, hogy férje és jómaga sem volt hűséges a házasságuk alatt, valamint szó esett a szüléssel járó nehézségekről, a bulimiáról, valamint a királyi családdal való különös kapcsolatáról is.

Diana és Károly herceg házassága sosem volt felhőtlen Forrás: Getty Images/Anwar Hussein

Nemrég azonban egy grafikus tervező, Matt Wiessler a BBC-nek adott interjújában elmesélte, hogy évekkel ezelőtt banki papírokat, dokumentumokat hamisított Diana hercegnének, amiről azóta sem derült ki, hogy milyen célra lettek felhasználva - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.