Szabados Ági költözése nem volt zökkenőmentes: ezzel gyűlt meg a baja

Szabados Ágnes könyv költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A könyvek iránti rajongása tette nehezebbé a költözést Szabados Ágnes számára. A híradós amikor csak teheti, olvas, így érthető, hogy az elmúlt években elképesztő mennyiséget halmozott fel a könyvekből.

„Egy hónapja költöztem, költöztünk,szörnyű volt! Rengeteg könyvem van, gyűjtöm is őket, sokat cserélgetek, szerzek be innen-onnan könyveket. Viszont emiatt a költözés egy végtelen történetnek tűnt, mindig volt még egy doboz, tele könyvekkel

– mondta Szabados Ágnes a Sláger Reggel műsorvezetőjének.

"Egyik nagy kedvencem A kis herceg. Legalább húsz alkalommal olvastam már. Gyűjtöm is, minél több kiadásban igyekszem beszerezni a kötetet. Egyébként heti egy, kéthetente egy könyvet biztosan elolvasok"

– tette hozzá a híradós, aki a 'Nincs időm olvasni' kihívás megálmodója.

Ági célja, hogy az emberek minél több időt fordítsanak az olvasásra. A gyönyörű híradós tavaly több mint hatvan könyvet olvasott el, és örül, hogy visszacsempészi az emberek mindennapjaiba a könyveket.

Forrás: Nánási Pál/RTLklub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.