Durván kiakadt Tom Cruise: "Ti f**szfejek! Soha többé nem akarok ilyet látni"

stáb kiakadás Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A koronavírus-járvány idején az emberek sokkal feszültebbek, mint normál esetben. Ez pedig a filmeseknél sincs máskép. Tom Cruise stábaja nem tartotta be a vírusra vonatkozó szabályokat, így szembe kellett nézniük a sztár haragjával. 

Hosszú huzavona után újra elkezdődhetett a Mission Impossible hetedik részének forgatása. A pandémia kellős közepén rengeteg szabályt kell betartania a filmeseknek, amit úgy tűnik sokan elbagatelizálltak:

„Ha még egyszer meglátlak így titeket, ki lesztek rúgva! Miattunk csinálhatnak újra filmeket Hollywoodban, azért, mert hisznek bennünk és abban, amit csinálunk. Esténként telefonon beszélek minden kib*****tt stúdióval, meg biztosító társaságokkal, producerekkel, akik minket néznek, bennünket követve csinálják a filmjeiket. Több ezer munkahelyet hozunk létre, ti f**szfejek! Soha többé nem akarok ilyet látni. Soha!" - idézte a Variety a Tom Cruise szavait.

Forrás: Steven Ferdman/REX/Shutterstock/Copyright (c) 2017 Shutterstock. No use without permission./Steven Ferdman/Rex/Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.