Ezek a hollywoodi házasságok bizonyítják, hogy létezik örök szerelem

házasság sztárok Hollywood örök szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre kevesebben hisznek abban, hogy létezik örök, sírig tartó szerelem. Manapság az a jellemzőbb, hogy a párok némi konfliktus és probléma megjelenésekor felrúgják a kapcsolatukat és esélyt sem adnak egymásnak arra, hogy megjavítsák. Szerencsére vannak azért pozitív példák is, ebből mutatunk most néhányat.

Hollywoodban még a szerelem is örök, gondolhatják ezt sokan, pedig sajnos nem ez a jellemző. Szerencsére azonban akadnak ritka példák is, amelyek bizonyítják, hogy a nyilvánosság és a szereplés ellenére is lehetenn boldogan, szerelemben együtt élni - írja az Oprah Magazine.

Kurt Russel és Goldie Hawn

A színész házaspár kapcsolata példaértékű és irigylésremértő, immáron 37 éve élnek egymás mellett harmóniában. A hosszú évek alatt a házasságra nem került sor, de bevallásuk szerint nem a papír a hosszú és jó kapcsolat titka, sokkal inkább a jó szex és a nevetés.

Forrás: Jesse Grant / Getty Images North America / AFP

Ellen DeGeneres és Portia de Rossi

A világhírű műsorvezető 12 éve van együtt feleségével. Állításuk szerint vannak jobb és rosszabb napok és ennyi idő után előfordul, hogy a nagy lángolás már megszűnik, de a közös élmények és a kommunikáció mindenen átsegíti őket.

Forrás: Frazer Harrison / Getty Images North America / AFP

Sarah Michelle Gellar és Freddie Prinze Jr.

A gyönyörű hollywoodi pár 18 évvel ezelőtt döntöttek úgy, hogy közösen folytatják tovább az életüket. Azóta bővült már a családjuk, két gyermek szülei lettek, de a tűz kettejük között még mindig megvan. Ez annak is köszönhető, hogy nagyon ügyelnek arra, hogy kellő időt töltsenek kettesben és lazán vegyék az akadályokat.

Forrás: Getty Images/2007 Getty Images/Claire Greenway

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.