Íme, egy 8 évig készült fotó sörösdoboz és fotópapír segítségével - Fotó

fotó sörösdoboz fotópapír exponálás házi fényképezőgép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Regina Valkenborgh kreatív fiatal lányként otthon készített magánal sörösdobozból és fotópapírból egy fényképezőgépet. Ami ezután következett arra ő sem számított. 

Regina Valkenborgh az otthon készített gépét felhelyezte a Bayfordbury Obszervatórium egyik távcsövére, aminek eredményét hiába figyelte szorgalmasan, az időjárás nem kímélte a házi készítésű masinát és emiatt egy fotó sem tudott elkészülni. Az utolsó alkalommal meg is feledkezett a fotóról és csak 8 évvel később nézett rá újra, akkor viszont teljesen ledöbbent attól, amit látott.

Elképesztő eredményt született Regina Valkenborgh házi készítésű fényképezőgépének köszönhetően Forrás: Shutterstock / Készítette: vchal

A 8 éves exponálás eredményén a Nap látható, amely megannyi alkalommal felkelt és lenyugodott, pontosan 2953 fénysáv szerepel a fotón.

Előfordulhat, hogy Regina ezzel az eredménnyel világrekordot állított fel, mivel a jelenlegi igazolt csúcstartó ugyanis egy 4 éves és 8 hónapos expozíció, amit egy német fotós, Michael Wesely készített - írja a nuus.

Az elképesztő fotó itt tekinthető meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.