Megdöbbentő dolog miatt háborodott fel Curtis gyermekének anyja, Kriszti: nem hagyja annyiban

fotó társkereső kisfia Curtis csaló felesége Kriszti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több szélhálmos él vissza a médiaszereplők, celebek fotóival a közösségi oldalakon. Curtis felesége, Kriszti is egy csaló áldozata lett, aki az ő és kisfia, Doncsi közös képét használta fel a legnépszerűbb társkereső alkalmazáson. Az édesanya teljesen kiakadt.

Curtis felesége, Kriszti a minap vérlázító dolog miatt fakadt ki a közösségi oldalán, miután az egyik követőjétől megtudta, hogy ő és kisfia, Doncsi közös képen szerepelnek a legnépszerűbb társkereső alkalmazás oldalán - írja a Promotions.

Széki Kriszti és kisfia, Doncsi fotójával élt vissza egy csaló Forrás: Széki Kriszti/Instagram

A szélhámos nő, Amanda álnéven töltötte fel az oldalra profilját, ahova Kriszti és Doncsi egyik közös fotóját állította be profilképnek. A csaló azt állította, hogy a kisfiú a keresztfia.

Az édesanya nem hagyta szó nélkül a történteket:

"Most küldték a képeket, hogy Tinderen visszaélnek a képeimmel, aki fent van, kérem jelentse! Amúgy te miért nem mész az anyádba, hogy olyan képeket raksz fel, ahol a gyerek is rajta van????!!!"

- fakadt ki Kriszti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.