Soltész Rezső idén testvérével tölti a karácsonyt: " Igyekszünk mindent bepótolni"

Forrás: Youtube -
karácsony Soltész Rezső táncdalénekes ünnepek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 75 éves táncdalénekes, Soltész Rezső hosszú idő után a testvérével tölti a szentestét.

"A családdal, a gyerekeimmel és az unokáimmal fogok együtt karácsonyozni. A szentestét a kisebbik lányomnál töltjük, úgyhogy csak megérkeznem kell, és már ünnepelhetünk is"


– mondta a Borsnak a művész, aki több feladatot is magára vállalt.

"A fát én fogom majd felállítani, ehhez viszont egyvalami elengedhetetlen: a bejgli. Anélkül se karácsony, se karácsonyfa nincs, úgyhogy előbb jól feltankolok majd a süteményből, majd nekilátok a munkának, hogy utána a szeretteimmel együtt, nyugalomban és békességben énekelhessük közösen a legszebb karácsonyi dalokat"

- mondta a legendás énekes, aki idén testvérével együtt ünnepel.

Soltész Rezső idén testvérével tölti a karácsonyt Forrás: Youtube

„A középső testvéremmel hosszú ideje nem találkoztam, elsodort minket az élet egymástól, de most igyekszünk mindent bepótolni, és együtt ünnepelni. Már a gondolatától is elérzékenyülök, szenteste pedig mindig könny szökik a szemembe.

Az elmúlt 75 évben sok mindent megéltem, jó pár gödörből kimásztam, és szerencsére most már fizikailag, egészségileg is jól vagyok. Nekem az a legnagyobb boldogság, ha a szeretteimmel, a családommal lehetek, ennél többet nem is kívánhatnék"

- zárta sorait Rezső, akinek november 15-én jelent meg karácsonyi lemeze.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.