Szívmelengető karácsonyi fotók gyerekekről, akik kórházban töltik az ünnepeket - Galéria

karácsony önkéntes Ausztrália galéria kórház gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nehéz, feszültséggel és stresszel teli hónapok után igazán örömteli és békés időszak a karácsony, amely mindig ráébreszti az embereket arra, hogy segíteni milyen fontos és nemes feladat. Az ünnepeket, pláne idén, sokan nem úgy és olyan körülmények között töltik, ahogy szeretnék, de szerencsére mindig vannak segítő kezek, akik az ő arcukra is mosolyt csalnak.

Pár évvel ezelőtt útjára indult a „The Christmas Wish Project", amelynek keretein belül olyan gyerekeken próbálnak segíteni, akik sajnos az ünnepeket is kórházban kell, hogy töltsék.

Az egész program Ausztráliából, egy melbourne-i kórházban indult, ahol önkéntesek fotókat készítettek a gyerekekről, majd egy program segítségével különleges tájakra varázsolták őket. A következő években a projekt kinőtte magát és ausztráliai kórházak mellet, új-zélandi, kanadai és nagy-britanniai kórházakba és hospice-házakba is ellátogattak ezzel a különleges karácsonyi ajándékkal.

Az ünnepek alkalmából most felidézzük ezeket az igazán szeretereméltó és szívhez szóló fotókat, amelyek az egész világot csordultig töltik szeretettel.

A szívmelengető fotók megtekintéséhez kattints a képre és lapozd végig a galériánkat!

Forrás: Mark Heaps/The Heart Projecthttp://www.life.hu/eletmod/galeria/20181217-meseszeru-karacsonyi-fotokat-keszitettek-korhazban-fekvo-gyerekekrol.htmlmiddleon10001000

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.