Szívszorító részletek derültek ki az imádott magyar színész halálával kapcsolatban

Forrás: Facebook/Éless-Szín -
halál színész Éless Béla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívbemarkoló részletek derültek ki Éless Béla halálával kapcsolatban, így búcsúzott el tőle a felesége. 

Ahogy azt megírtuk, dr. Éless Béla 2020. december 28-án hajnalban elhunyt, egy hosszan tartó, súlyos betegség következtében. Özvegye, Valler Gabriella könnyekkel küszködve mesélt a a színművész halálának körülményeiről:

"Megszakad a szívem, 30 évig volt a férjem, a barátom, szerelmem, társam, kollégám, színházi partnerem, a másik felem, a mindenem" - kezdte a Blikknek Gabriella, majd elmondta, hogy már ősz tudtak a betegségről, amit sajnos lehetetlen volt leküzdeni.

Forrás: Facebook/Éless-Szín

Mint mondja, Béla szeptemberen 1,5 hetet kórházban töltött, ám ezt követően hazaengedték. Jól viselte a betegségét, nem hagyta el magát, igyekezett mindig valami hasznos dologgal elfoglalni magát. Két héttel ezelőtt azonban súlyosabb lett az állapota, ezért az orvosa javaslátra múlt héten szerdán ismét kórházba szállították.

"Vasárnap a kórházban búcsúztam el tőle, még rám nézett, én meg elmondtam neki, hogy mennyire szeretem, és nagyon fog hiányozni. Másnap hajnalban örökre elaludt" - mondta Gabriella.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.