100 év letöltendő börtönbüntetést kapott a bébiszitter, aki meggyilkolt egy 13 hónapos csecsemőt

bébiszitter börtönbüntetés külföld gyilkos csecsemő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
100 év letöltendő börtönbüntetést kapott egy 24 éves bébiszitter, aki két évvel ezelőtt meggyilkolt egy 13 hónapos kisbabát. 

A 24 éves bébiszitter, Kelly Marie Tusing két évvel ezelőtt, 2018 novemberében vigyázott a 13 hónapos csecsemőre, Braylen Loukra az amerikai Tunnelton városában. Még aznap a kislány intenzív osztályon kötött ki, pár nappal később viszont belehalt a sérüléseibe - írja a kiro7.

A fiatal lány azzal védekezett, hogy a csecsemő véletlenül leesett az ágyról, az ügyvédje védőbeszédében pedig azt mondta, hogy korábban szerzett sérülésbe halt bele.

13 hónapos csecsemőt gyilkolt meg a bébiszitter (A fotó illusztráció) Forrás: Shutterstock

Az orvosszakértők véleménye alapján azonban

a bébiszitter olyan erősen rázhatta meg a gyereket, hogy koponyaűri vérzés, belső vérzés, valamint agysérülés lépett fel nála.

Az esküdtszék idén októberben bűnösnek találta Kelly Marie Tusingot, a bíróság pedig a napokban kerek 100 év letöltendő börtönbüntetést szabott ki rá.

A vádlott ügyvédje az eset újratárgyalásáért fellebbezik, tekintettel a feltűnően szigorú büntetésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.