14 éves lánynak küldött szexuális képeket a futballsztár

Forrás: Shutterstock -
kiskorú futball szex szexuális abúzus képek szexuális zaklatás zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Börtönbüntetésre ítélték a tehetséges sportolót, mert egy kiskorú lányt szexuális képekkel zaklatott.

A 34 éves tehetséges futballsztár körül hatalmas botrány robbant ki. Kiderült, hogy egy kiskorú, 14 éves lányt zaklatott szexuális tartalmú képeivel – írja a Metro.

kép: Illusztráció Forrás: Shutterstock

Leroy Robinson fiatalon az Aston Villa és a West Bromwich Albion csapatában játszott, de drog és alkoholproblémái miatt el kellett hagynia csapatát. Eddig sem titkolta, hogy sportkudarcai miatt depresszióval küszködött. Ám a rossz lelkiállapot nem lehet magyarázat legutóbb kiderült gusztustalan tettére. Szexuális képekkel és üzenetekkel zaklatott egy 14 éves lányt. Tette miatt börtönbüntetéssel kell fizetnie.

Simon Burch ügyész szerint Robinson már 2018-ban barátságot kötött a fiatal lánnyal, aki bevallotta, hogy a sportoló gyakran szexuális együttlétre invitálta, majd meztelen képeket küldött neki. A feljelentést a lány édesanyja tette meg miután megtalálta gyermeke telefonjában a zaklató képeket.

A sportoló letartóztatása során mindent tagadott, de a bizonyítékok magukért beszélnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.