A Bridgerton család sztárjai elárulták, van-e köztük valami

Forrás: Netflix -
szereplők Phoebe Dynevor sorozat Regé-Jean Page A Bridgerton család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bridgerton család kosztümös sorozatát karácsonykor robbantotta a Netflix a köztudatba, ami egyből hatalmas népszerűségnek örvendett. Azóta is mindenki azt találgatja, hogy a sorozatban szereplő Phoebe Dynevor és Regé-Jean Page az életben is egy párt alkotnak-e.

A Grace klinika és a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot? alkotójához, Shonda Rhimes nevéhez fűződik a Netflx legújabb kosztümös sorozata, ami azonnal belopta magát a nézők szívébe.

A történet alakulásánál már csak az érdekesebb, hogy a sorozatban játszó színészek, Phoebe Dynevor és Regé-Jean Page vajon az életben egy párt alkotnak-e.

A People magazin információi szerint az erről szóló pletykák alaptalannak bizonyulnak, ugyanis Phoebe Dynevor és Regé-Jean Page egy interjúban személyesen maguk mondták el, hogy a híresztelésekkel ellentétben nem randizgatnak a való életben.

A Bridgerton család sztárjai elárulták, van-e köztük valami Forrás: Netflix

"Azt gondolom, minden, amit tudnotok kell, azt a képernyőn megtaláljátok"

- reagált a pletykákra a sármos Regé-Jean Page.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.