Csúnya vereségnek lehettek szemtanúi a nézők a tegnap esti Exatlonban

vereség Bajnokok verseny Kihívók Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepetésekkel és izgalmakkal teli versenynap volt a tegnapi is az Exatlon idei évadában. A Bajnokok a keddi győzelemhez képest, szerda este hatalmas verséget szenvedtek, 10-2-re kikaptak a Kihívóktól.

Óriási izgalom és kiszámíthatatlan pillanatok jellemzik az idei Exatlont adásait. Szinte lehetetlen megmondani, hogy melyik csapat az erősebb, hiszen egyik nap a Bajnokok, másik nap pedig a Kihívók teljesítenek jobban.

A tegnap esti adásban

a Bajnokok azonban hatalmas vereséget sznvedtek a Kihívókkal szemben, ugyanis 10-2-re a kékek csapata győzedelmeskedett. A pirosak közül egyedül Somhegyi Krisztiánnak sikerült két pontot hoznia, a csapat többi tagja megdöbbentően alulteljesített

- írja az Origo.

Somhegyi Krisztián mentette meg a csapat büszkeségét a tegnapi esti Exatlonban Forrás: TV2

Az tény, hogy a Kihívók közül Réka és Viktor is labdasportból érkezett, így számukra nem volt gond az ügyességi feladatoknál, de ennek ellenére is meghökkentő, hogy a pirosaknak ennyire nem sikerült odatennie magát.

Ha a mai nap is hasonló lesz a tegnapihoz, akkor valószínű, hogy a piros csapat lánytagjai közül távozik a héten valaki a versenyből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.