Elképesztő formában van! Tolvai Reni 17 kilótól szabadult meg az elmúlt hónapokban - Fotó

Forrás: Instagram/Tolvai Reni
Forrás: Instagram/Tolvai Reni -
fotó életmódváltás énekesnő fogyókúra Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár hónappal ezelőtt hatalmas életmódváltásba kezdett a vörös szépség, Tolvai Reni. A kitartásának köszönhetően ma már két ruhamérettel lett vékonyabb és az elmúlt hét hónapban több, mint 17 kilótól szabadult meg. 

A gyönyörű énekesnő, Tolvai Reni korábban is nagyon odafigyelt az étkezésére, de ez nem bizonyult hatékonynak és nem hozta meg a várva várt eredményt.

"Korábban is egészségesen étkeztem, fehér húsokat, halat, zöldségeket, gyümölcsöket, s ha ritkán tésztát, akkor is teljes kiőrlésűt fogyasztottam és nem nassoltam. Viszont kiderült, hogy ez sem elég, mert nagyobb mennyiséget fogyasztottam, mint kellene és rossz órákban. A tanácsadóm segített, elmagyarázta, hogy

nem mindegy, mikor mit eszem és az sem, mennyit iszom. Nekem nem szabad 50 grammnál több szénhidrátot ennem, és naponta legalább három liter folyadékot meg kell innom ahhoz, hogy a szervezetem ideálisan működjön"

- árulta el a Blikknek Reni.

A tavalyi tavaszi karantén alatt bizony Renire is felszaladt néhány kiló. Éppen ekkor kapott egy lehetőséget, miszerint egy tanácsadó segítségével életmódváltásba kezdhet.

"Mivel a tavaszi karantén alatt, ahogy sokan mások is, én is elkezdtem sütni-főzni, felszaladt pár kiló, és őszintén bevallom, jókor jött ez a lehetőség. Megkeresett a régi tanácsadóm Erdélyből, hogy benne lennénk-e anyuval egy kihívásban, igent mondtunk"

- mesélte az énekesnő.

A vörös bombázó minden utasítást betartott, nagyon szigorúan vette a kapott instrukciókat.

"Nagyon szigorú felügyelet alatt csináltam végig. Minden reggel rá kell állnom a mérlegre és elküldenem a tanácsadómnak, mennyit mutat, és le kell fotóznom minden egyes ételt, amit eszem. Szerintem ezt csak így lehet csinálni ahhoz, hogy az ember tényleg sikeres legyen"

- magyarázta Reni.

Bár neki sem volt mindig egyszerű, eleinte a telefonját állított be magának figyelmeztetést, hogy ne felejtsen el enni. Az egészséges étkezés mellett a rendszeres sport is szerepet kapott a mindennapjaiban.

"Beszereztem mindenféle sporteszközt otthonra, és bevallom, nagyon élvezem így a mozgást. Ha kinyitnak a konditermek, én akkor is így tornázom majd tovább" - mesélte boldogan Reni, akit nagyon motivál, hogy olyan ruhákat tud felvenni, amik évekkel ezelőtt jöttek csak fel rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.