Így ünnepli a házassági évfordulóját a hazai sorozatsztár - Fotó

Forrás: Solti Ádám/Instagram -
Solti Bernadett Solti Ádám
Solti Ádám, és kedvese, Bernadett számára is okoz némi nehézséget a koronavírus-járvány, többek között a házassági évfordulójuk ünneplése kapcsán is. 

Ahogy azt korábban megírtuk, 2019-ben titkos esküvőt tartott Solti Ádám és kedvese, Berni. Azt mondjál,szinte egyből érezték, hogy őket egymásnak teremtették, így 8 hónap után el is jegyezték egymást. Lehetett sejteni, hogy ezt követően az esküvőre is hamarosan sor kerül majd, de a ceremóniát végül a legnagyobb titokban tartották.

Esküvőjük második évfordulója kapcsán Berni a közösségi oldalára is posztolt, ahol kifejti, hogyan hat rájuk a koronavírus-járvány:

"Ma 2 éve, hogy hivatalosan is Férj és Feleség lettünk! Alig várom, hogy este, miután mindketten hazaérünk a munkából, csinosan felöltözzünk és elmenjünk ünnepelni a kedvenc olasz éttermünkbe, aztán megnézzünk egy jó kis filmet a moziban, majd sétáljunk egyet a városban, kéz a kézben, romiban... JAAA.... NEM! Marad az otthonunk "étterme" és a mindent is megmentő Netflix. És tudod mit? A legjobb évfordulónk lesz! Boldog házassági évfordulót Nekünk!" - írja Berni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.