Megható: apja nyomdokaiba lép az elhunyt magyar válogatott focista fia

Forrás: instagram.com/zavadszkymoni -
Zavadszky Gábor jogász fia focista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már 15 éve, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt Zavadszky Gábor, akit özvegye és ikerfia a mai napig gyászolnak. 

Zavadszky Norbert és Roland mindössze 6 évesek voltak, amikor édespajuk meghalt. A most 21 éves fiatalemberek jelenleg egyetemre járnak.

Zavadszky Gábor, és ikerfiai Forrás: instagram.com/zavadszkymoni

Norbert elismeri, hogy tanulmányaival szeretne édesapja nyomdokaiba lépni. Ő jelenleg a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen másodéves hallagtója, jogász szakon.

"Szerencsére mindkettőnknek jól megy az iskola. Nekem az első év a tapasztalatszerzésről szólt, most már sikerült felvennem a ritmust. Akadnak oktatóim, akik apukámat is tanították."

A fiúk számára a fényképek, melyeken édesapjuk is szerepel, hatalmas kincsnek számítanak:

"Az ember utólag jön rá, hogy felbecsülhetetlen értékük van ezeknek a képeknek és videóknak. Általában közösen szoktuk visszanézni őket, s rengeteget már átírtunk dvd-re. Olyan jó látni, feleleveníteni a régi pillanatokat. Persze a halála évfordulóján is megemlékezünk édesapámról, idén külön-külön mentünk ki hozzá a temetőbe, de év közben rendre együtt látogatjuk a sírját" - mesélte Norbert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.