A hétköznapokban is utra dögös Jennifer Lopez - Fotó

hétköznapi fotó dögös Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopeztől már megszokhattuk, hogy mindig tökéletes és mindig bomba formában van, legyen szó egy pihenős délutánról a tengerparton vagy egy hétköznapi sétáról a családdal, mindig elképesztően néz ki. 

Azzal mindenki tisztában van, hogy Jennifer Lopez azon hírességek közé tartozik, akiken egyáltalán nem fog az idő. A szexi popikon 51 éves, de minden túlzás nélkül legalább húszat letagadhatna.

Nem elég, hogy nem fog rajta az idő, a külsejében és az öltözködésében sem lehet találni semmi kifogásolnivalót. Lopez nagyon odafigyel az alakjára, egészségesen étkezik, ennek és kerekded idomainak köszönhetően a legslamposabb melegítőben is ultra dögös lenne - írja a nuus.

A minap az énekesnő családjával nyakába vette a várost és egy délutáni sétára mentek, azonban Jennifer még egy átlagos hétköznapon is irigylésre méltóan jelenik meg. Valljuk be őszintén, a popikonról lehetetlen előnytelen és rossz képet készíteni.

A délutánon készült fotó itt megtekinthető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.