Ez a szörnyű élmény vezetett oda, hogy Fásy Zsüliett megelégelte túlsúlyát - Videó

Fásy Zsüliett fogyás videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fásy Zsüliett maga sem gondolta volna, hogy 43 kilót fog fogyni. A fiatal lánynak már komoly derék- láb- és hátfájdalmai voltak. De egy rossz élmény vezetett oda, hogy eldöntötte, változtatni fog.

Hihetetlen formában van ma már Fásy Zsüliett, az énekesnő 43 kilótól szabadult meg, maga sem hitte volna, hogy ez sikerülhet.

A fiatal lány a Mokkában mesélt arról, hogy már komoly derék- láb- és hátfájdalmakkal küzdött, ami a túlsúlyának volt köszönhető. Ezek a panaszok a fogyása után el is múltak.

Zsüliett elárulta, egy meghatározó élmény vezetett oda, hogy végérvényesen elhatározza, változtatnia kell. Amikor ugyanis elment vásárolni egy üzletben - ahonnan korábban is beszerezte a ruháit - már nem volt a méretében semmi. Így el kellett menni, egy speciális extra méreteket értékesítő áruházba. Ettől pedig nagyon rosszul érezte magát, ekkor döntötte el, hogy életmódot vált.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.