Hoppá! Kiderült, hogy valójában kik tehetnek Maradona haláláról

halál felelősség gyász Maradona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több kérdés merül fel Diego Maradona halálával kapcsolatban. Korábban a kezelőorvosát vádolták meg gondatlan emberöléssel, most azonban már nyomoznak a pszichológusa, egy ápolója és egy ápolónője után is. 

Tavaly novemberben 60 éves korában szívrohamban hunyt el Diego Maradona, minden idők egyik legjobb futballistája. Halála óta azonban egyre több a botrány azzal kapcsolatban, hogy ki tehet a legenda haláláról.

Eddig a kezelőorvosa volt célkeresztben, most azonban újabb három embert vettek elő.

Nemrég elkezdtek nyomozni Carlos Diaz pszichológus, egy ápoló és egy ápolónő után is. A vádak szerint hármuk és a labdarúgó kezelőorvosának, Leopoldo Luque-nak a hanyagsága előidézhette a 60 éves sztár halálát.

Információk szerint Maradona nem kapott megfelelő kezelést azután, hogy egy vérömleny miatt kisebb agyműtétet hajtottak rajta végre. Ekkor állítólag alkoholt és marihuánát is fogyasztott. A boncolás során azonban erre utaló jelet nem találtak.

Luque könnyeivel küzködve tiltakozott a vádak ellen, szerinte a családtagok csak bűnbakot keresnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.