Röntgennel bizonyította, hogy nincs feltöltve brutál formás feneke a brazil modellnek - Fotó

modell Brazil fotó Cássia Mello fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cássia Mello brazil modell irigylésreméltó idomokkal lett megáldva, amiről az exe azt gondolja, hogy műtéti beavatkozásnak köszönheti. Cássiánál azonban betelt a pohár és röntgennel bizonyította, hogy nem feküdt kés alá.

A 32 éves brazil modellt nagyon felbosszantotta, hogy ilyen súlyos vádakkal illette az exe, mivel elmondása szerint hitelét veszítené a követői előtt, hogy plasztikai beavatkozásnak köszönheti tökéletes alakját - írja a Daily Star.

"Rendszeresen posztolok arról, hogyan tartom formában magam, hogy ezzel másokat is inspiráljak. Az egész teljesen értelmetlenné válna, ha például fel lenne töltve a fenekem.

Elmentem tehát egy klinikára, és csináltattam egy röntgenfelvételt a fenekemről, hogy nincs műtve, és a felvétel egyik másolatát elküldtem az exemnek is ajándékként"

- magyarázta Mello.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.