családbővítés párkapcsolat szerelem Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera nagy döntésre határozta el magát: szeretne húga nyomdokába lépni és családot alapítani.

Tóth Vera az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában mesélt arról, hogy párjával, Pauli Zoltánnal készen állnak a családalapításra - írja az nlc.

Két éve van egy párom, aki nagyon cuki. Gasztroszakember, borász. Az a sztori, amiben a legnagyobb hedonizmus tud lenni. Hiszen egy éppen fogyózó énekesnő egy nagyon jól főző férfi mellett találja meg magát" - humorizált Vera.

A pár Karácsonykor ismerte meg egymást. Vera épp a családjával töltötte a szentestét, majd másnap a barátaival a Bazilikánál sétálgattak, ahol belefutottak Zoliba. A többi pedig már történelem.

Tóth Vera párjával, Pauli Zoltánnal Forrás: instagram.com/chainespain/

Vera most azt tervezi, hogy húgához közelebb költözik, hogy tudjon segíteni Gabinak illetve ő is tudja gyakorolni a babázást. Úgy érzi, hogy eljött az a pont az életében, amikor szeretne babát vállalni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.