Büszkén vállalja szülés utáni alakját Szilágyi Szilvi - Fotó

anyaság fotó terhesség Szilágyi Szilvia stria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén lesz 7 éve, hogy Molnár Ferenc Caramel felesége, Szilágyi Szilvi életet adott tündéri kislányuknak, Szofinak. Bár a várandósság nem kímélte a fiatal anyuka bőrét, ő nagyon büszke terhességi csíkjaira.

Manapság egyre több édesanya vállalja fel a nyilvánosság előtt szülés utáni alakját, amelyen a legtöbb esetben nyomot hagy a várandósság.

Caramel felesége, Szilágyi Szilvi nőnap alkalmából örvendeztette meg a rajongóit olyan fotókkal, amelyen megmutatta, hogy bizony, az ő hasát és combját is terhescsíkok borítják. A bejegyzésből kiderül, hogy a fiatal édesanya sokáig nehezen tudta elfogadni a striákat, de ma már büszkén viseli őket.

"Minden nyáron storyztam Nektek eddig azokról a bizonyos csíkokról, amikből jutott nekem is bőven...most jöhetne a szokásos klisé szöveg, Szeressétek Magatokat Lányok...

Tudom milyen érzés a tükörbe nézni és azt látni, amit nagyon nem szeretnél látni, ezek a csíkok nem fognak eltűnni sohasem...de mindig emlékeztetnek arra, hogyan váltam kislányból nővé és nőből anyává.

Valamiért változást érzek a levegőben! Itt az ideje, hogy végre elfogadjuk magunkat és nagyon fontosnak tartom, hogy másokat is! A Social Media rengeteg pozitívat adott eddig, de okozott megannyi szorongást is. Néha muszáj fejbe kólintanom magam, hogy amit itt látok, az nem mindig a valóság! Pedig lehetne az! Retus nélkül, negatív érzések nélkül. Önmagunkat felvállalva, egymást erősítve!" - olvasható a bejegyzésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.