Döbbenet: ezért támadják Emilio feleségét

Instagram, Emilio -
fogyás Tina túlsúly Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tina rengeteget fogyott az utóbbi időben, amire nagyon büszke. Ám több rajongója erősen bírálja emiatt, szerintük ez egyáltalán nem áll jól neki.

Tina és Emilio együtt kezdett életmódváltásba, aminek eredményeképpen mindketten rengeteget fogytak. Ezért úton-útfélen dicsérik őket, azonban akadnak olyanok is, akik nem tetszik a nagy változás.

Kicsit olyan ez, mint a nyuszikás viccben, ha sapka van rajtunk az a baj, ha meg nincs, akkor az.

Tina és Emilio mindketten sokat fogytak. Instagram, Emilio

„Mikor volt rajtunk nem kis felesleg, akkor is úgy szerettük egymást, mint most. A közérzetünk viszont sokkal jobb most! Könnyebben mozgunk, jobban érezzük magunkat és nőként sokkal, de sokkal kellemesebb még öltözködni is így, mint huszonplusz kilóval. Szinte idegenként nézek magamra azokon a nagyon régi fotókon, amelyeken még 100 kg felett volt a súlyom. Most, 27 kg mínusszal a hátam mögött minden eddiginél jobban vagyok és cseppet sem izgatnak azok, akiknek így nem tetszem" – vallotta be Tina, akihez hasonlóan Emilio is rengeteget fogyott.

„Voltam én 168 kg is, most viszont 80 vagyok! Egy óvodás csoport súlyát sikerült leadni és bár a többség dicséri a fogyásunk, valóban vannak kommentelők, akiknek így nem tetszünk. Nincs ezzel baj, gondolják csak így. Az egészségünk viszont biztos, hogy megköszöni a változást, remekül érezzük magunkat a bőrünkben. Eddig is imádtam öltözködni, de ezzel a formával még jobban. Ha pedig nyithatnak a konditermek, kipattintom magam!" – árulta el a SlágerTV-n látható Drága családomban Emilio.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.