Életigenlő dalban bukkant fel Varga Viktor - a Different formációval és Giovannival közösen alkotott fergetegeset

klippremier dal Varga Viktor új énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vadonatúj projektben mutatkozik be Varga Viktor, aki ezúttal a Different formációval és Giovannival közösen alkotott, nem is akármit! A "Csókolom világ" lendületes és fülbemászó dallama vidámságot hoz a szürke hétköznapokba.

Megérkezett a remény, a kitartás és a pozitív hozzáállás dala, amelyre most igencsak nagy szükség van. A szerzemény hangulatával, dallamával és szövegével jókedvre derít.

A rendhagyó felállás zseniális zenét hozott össze, amibe mindenki a legtöbbet adta bele, a végeredmény magáért beszél. Fülbemászó, jóhangulatú és addiktív! A négy fiatal slágergyanús szerzeménye nem is készülhetett volna ennél gördülékenyebben.

Forrás: Instagram/vargaviktorv

Justin egy új dallal szerette volna indítani az évet, amelyre a Different duó másig tagja, Johnny is azonnal igent mondott. A perfekt alap azonnal megszületett, a dalszöveg sem váratott magára a pároshoz pedig előbb Giovanni, majd Varga Viktor is csatlakozott, aki saját stúdióját is felajánlotta a dal megszületéséhez.

A négyes fergeteges dala egy szuper klippel érkezik, amiben Budapest legszebb részei is főszerepet kapnak. Lessetek bele ti is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.