Elszabadult az autó, Berki Krisztián próbálta megoldani a helyzetet

baleset közlekedés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián jócselekedetét osztotta meg a közösségi oldalán. A sztár egy kisebb forgalmi fennakadásban igyekezett segíteni, hogy a közlekedés tovább haladhasson.

Berki Krisztián közlekedési botrányától hangos a napokban a sajtó. A sztár ugyanis állítólag direkt befékezett egy utasokkal teli busz előtt, így a jármű belerohant.

Most viszont egy jó cselekedetet hajtott végre, egy parkoló autó ugyanis gurulni kezdett, és nekiment egy másik álló járműnek. Mivel így keresztbe állt az úton, nem tudott haladni a busz.

Berki fogta magát, és a helyére tolta a kocsit. Persze azért segítsége is akadt, mert egyedül nem biztos, hogy sikerült volna, de így helyreállt a rend.

„A kombi Opel vezetője sajnos bele gurult a szabályosan parkoló Wolksvagen-be. Mint segítség.... Egyedül kevés voltam, mint Mackó sajtban a brummogás, de a srácok segítettek így azzal, hogy vissza toltuk és rögzítettük az autót a busz elfért és az utasok tovább haladhattak" – írta Berki Facebookon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.