Mindenki őt imádja: pufók srácból lett sármos, kitetovált szívtipró az internet új sztárja

szexi fogyás tetovált
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma már senki sem mondaná meg, hogy a 32 éves tökéletes testű szívtipró anno gátlásos, duci srác volt. Pedig Kevin Creekman alaposan megdolgozott azért, hogy így nézzen ki.

Hihetetlen átalakuláson ment keresztül a német származású Kevin Creekman. A sármos macsót ma számtalan fotózáshoz és forgatáshoz hívják, hiszen a külseje gyakorlatilag tökéletes. Ez azonban nem volt mindig így, sőt! A férfi megmutatta a TikTokon, hogyan nézett ki 18 évesen, amikor nem kevés túlsúllyal rendelkezett. Korábban volt, hogy 150 kilót is nyomott.
Ám úgy döntött, változtat az életén.

„Máig nem tudom, tulajdonképpen miért híztam el gyerekkoromban. Túlsúlyos voltam mindig is, nem tudnám egyetlen okra visszavezetni. Imádtam enni és eléggé zárkózott voltam. Ráadásul szerintem genetikai oka is volt annak, hogy rám könnyebben szaladtak a kilók" – mondta a modell.
Kevin 18 évesen döntött úgy, hogy ennek véget vet, szigorú diétába kezdett, csupán napi 1500 kalóriát vitt be, és eljárt az edzőterembe is. Nyolcvan kilót adott le, így a hasán nagyon lógott a bőr – ezt is megmutatta az TikTok videójában.

Több műtéten átesett, hogy ezt rendbe hozzák, majd úgy döntött, hogy ne látszódjanak a hegek, kitetováltatja magát. Nagyjából 9 millió forintnak megfelelő összeget költött arra, hogy ma így nézzen ki. De úgy tűnik megérte, nők milliói rajonganak érte – írta a Daily Mail.

@kevincreekman

If you see this today, it means that you have to follow your dreams. Thanks @conairman ✨

♬ PLANES - Kim Popular

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.