Exatlon: Kőnig Anna kíméletlenül elmondta véleményét csapattársairól

Forrás: Instagram / followannaofficial -
Kőnig Anna Kővári Viktor Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kőnig Anna a megmérettetés előtt összehívta a Kihívók csapatát, és kisebb fejmosást adott mindenkinek. Úgy érzi, erre szükség volt a jobb eredményhez.

Egyre feszültebb a hangulat az Exatlonban, hiszen hamarosan kezdődik a visszaszámlálás. Kőnig Anna úgy döntött, összehívja a csapatot, és őszintén elmondja a véleményét mindenkiről. A sportoló nem kímélte csapattársait.

„Szükségesnek éreztem, hogy kicsit megbeszéljük a dolgokat, és kijöjjön mindenkiből, ha nyomja valami a lelkét. A pontok sajnos nem azt tükrözték, hogy minden rendben, és eddig csak a jó dolgokat emlegettük, a rosszakat meg sem említettük. Nyilván a jót is meg kell látnunk, de ebben a helyzetben szerintem ez nem volt elegendő vagy célravezető" – mondta Anna.

Úgy érzi, szükség volt a komoly kritikákra is, ő pedig vállalta ezt a szerepet.

Kőnig Anna kendőzetlenül elmondta véleményét csapattársairól. Forrás: Instagram / followannaofficial


Marci nem tagadja, van igazság abban, amit a lány mond, ám nem mindenben ért vele egyet.

„Részben jogosnak érzem Anna kritikáját, mivel azt fogalmazta meg, hogy túl sokszor dicsértem a csapattársaimat, és a negatívumoknak is hangot kell adni, ennek ellenére úgy gondolom, hogy ami pozitív, azt igenis ki kell emelni, mert ez előre viszi őket.

Viktorról is elmondta a véleményét Anna, a férfi igyekszik megfogadni a tanácsokat.
„Részben tudok azonosulni azzal a személetmóddal, hogy építő jelleggel a negatívumokat is emeljük ki a csapaton belül. Amiket nekem mondtak, hogy engedjem el a stresszt és a görcsösséget, próbáljak átszellemülni, mert akkor nagyon jó tudok lenni. Én próbáltam ezt befogadni, és ennek megfelelően állok a pályára a következő napokban."


Az adás szerdán 19:40-től látható a TV2-n!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.