Patricia Arquette gyilkos Randevú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas színésznő Twitter bejegyzésében mesélt második randijáról egy férfival, aki pár évvel később megerőszakolta, majd meggyilkolta barátnőjét.

A Twitter felhasználói részt vettek egy népszerű felhívásban, amelyben arra kérték az embereket, hogy meséljenek a legkínosabb randijukról. Patricia Arquette, az 53 éves színésznő úgy döntött, hogy részt vesz a kihívásban és felidézte második találkozását a volt profi gördeszkás férfival, Mark Rogowski-val - írja a People magazin.

Patricia Arquette: "Bízz az ösztöneidben!" Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Hubert Boesl

Az egyik felhasználó rákérdezett a színésznőnél, mi váltotta ki belőle ezt a rossz érzést, Patricia erre azt válaszolta, hogy aggresszívnek és nagyon dühösnek érezte a férfit. Évekkel később Rogowski bevallotta, hogy 1991 márciusában szexuálisan bántalmazta és meggyilkolta barátnőjét, Jessica Bergstent, a 22 éves modellt. 31 év börtönbüntetésre ítélték emiatt.

A sztár végül levonta a tanulságot a történetből és mindenkit arra bíztat, hogy bízzon az ösztöneiben!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.