Ezek a legdrágább húsvéti tojások idén - Galéria

luxus húsvét húsvéti tojás galéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A húsvéti tojásról a legtöbb embernek az egyszínűre festett főtt vagy épp kifújt tojások juthatnak eszébe elsőként. Vannak azonban merészebbek, akik mintásakat is készítenek, netán apró kis kövekkel és más egyéb díszítőelemmel csinosítják. Nos, a most következő húsvéti tojások egyik csoportba se tartoznak.

Azt mondom csokitojás, te azt mondod húsvéti ajándék a gyerekeknek. A következő cukrász mesterműveket azonban a nyuszi nem gyerekeknek szánta.

Ezek a méregdrága csokoládé tojások különféle édes-sós töltelékkel várják, hogy a tehetős húsvét imádók ünnepi asztalára kerülhessenek.

Van köztük, amelyik 1 kilót nyom, mást kézzel készítettek, vagy épp art deco sítlusban formázták meg, netán kagyló alakú, de természetesen a töltelékek és a csokoládé is mindben első osztályú.

Kattints a képre, és nézd végig a galériát:

Forrás: Tatler/pasticceriamarchesi.comhttp://www.origo.hu/gazdasag/galeria/20210329-kepeken-a-legdragabb-husveti-tojasok-galeria.htmlmiddleon1020680

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.