Ezek a legmegfelelőbb ásványok az otthonodba - A szexuális életedre is hatással lehetnek

kristály otthon ásvány magazin lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint minden más az univerzumban, a kristályok is egyedi energiával rezegnek - egyfajta aurával, ha úgy tetszik. Ezek a szikrázó ásványok nem csak szépek, hanem hasznosak is. Segíthetnek a negatív energiák előzésében, távoltartásában, a körülöttük lévő tér megtisztításában, a pozitív energiák bevonzásában, nem mellékesen pedig rendkívül esztétikusak.

Az ásványok erejében hívő emberek úgy vélik, minden kőzetnek megvannak a maga sajátos tulajdonságai, így különösen alkalmasak az otthoni légkör megfelelő megteremtésében, de csak akkor, ha a lakás megfelelő pontjain vannak elhelyezve.

Az ásványok erejéről korábban már részletesen írtunk, amennyiben szeretnél valamilyen lelki eredetű problémádra természetes segítséget találni, érdemes elolvasnod azt a cikkünket is. Fontos tudnod, hogy a kristályok és ásványok erejében nem kell hinned ahhoz, hogy hatásuk érvényesülhessen. Egy próbát megér, nem?

Ásványok az otthonodban

Hálószoba: karneol és kalcedon

A karneol merészséget, energiát közvetít, ennek köszönhetően a közelében hajlamosabb lehetsz a játékos spontaneitásra is, ami az intimitás területén kifejezetten hasznos. Helyezz egy apró karneol darabkát az ágy alá és engedd, hogy kifejtse a hatását.

A kalcedon a nyugodt éjszakákban nyújt segítséget, mivel megnyugtat és pihentet. Tarts egy darabot az ágyad mellett, elalvás előtt pedig vedd a tenyeredbe egy rövid időre, lélegezz mélyeket, majd hunyd be a szemed és aludd ki magad.

Kalcedon Forrás: Shutterstock

Nappali: apofillit és smaragd

Az apofillit folyamatosan szűri a rezgéseket, így nyugtatva azt a teret, ahol el lett helyezve. Mivel a nappali a legforgalmasabb és legintenzívebb energiákat megélő helyiség, érdemes ide tenni belőle egy darabot.

A smaragd ugyan drágakő, de van belőle könnyebben elérhető fajta, ami nem olyan tiszta – fekete-fehér foltos -, amiből az ékszereket készítik, így az ára is kedvezőbb. Vonzza a jó szerencsét, a bőséget, a szerencsét, a boldogságot és a vitalitást. Helyezd el otthonod szívében, hogy minél több pozitív energia érjen.

Smaragd Forrás: Shutterstock

Otthoni iroda/ íróasztal: kvarc

A kvarc segít abban, hogy az egyedi energiádat kisugározd a világba, ezért kiválóan alkalmas azoknak, akinek a munkahelyén „adnia kell", mint például a tanároknak, íróknak, vezetőknek, alkotóknak vagy ápolóknak. Abban is nagy segítségedre lesz, hogy jobban lásd magad kívülről.

Kvarc Forrás: Shutterstock

Konyha: sungit (shungit)

Ez a szénkőzet az ősi algák maradványaiból képződött. A sungit alapvetően az egészséghez és a közérzethez kapcsolódik, ezért érdemes a konyhában tartanod belőle egy darabot.

Shungit Forrás: Shutterstock

Fürdőszoba: szelenit

A Hold istennő nevét viselő ásvány, a szelenit erős tisztító képességekkel rendelkezik. Tartsd a fürdőszobádban, hogy frissítsd a levegőt, és könnyebben tudd átadni magad a relaxációnak

Szelenit Forrás: Shutterstock

Bejárati ajtó: turmalin

A fekete turmalin a psziché védője. A bejárati ajtónál elhelyezve elnyel minden negatív energiát, mely be akar hatolni az otthonodba. Gondoljon rá úgy, mint egy biztonsági rendszerre, ami védi a lakásodon belüli harmóniát. Fontos azonban, hogy rendszeresen tisztítsd: havonta tedd néhány órára a napfénybe.

Turmalin Forrás: Shutterstock

Északi tájolású ablak: jáde

Egyesek úgy tartják, az északi oldalhoz a karrier, a célok és a szakmai eredmények társulnak, ami azt jelenti, hogy egy megfelelő kristály elhelyezésével ezeken a területeken jó kilátásaid lehetnek. Erre kiválóan alkalmas a jáde, ami vonzza a szerencsét és a lehetőséget.

Jáde Forrás: Shutterstock

Déli tájolású ablak: tigrisszem

A déli oldal az önmagunk feletti hatalommal, és elismertséggel párosítható, így például a tigrisszem új lehetőségeket képes nyitni ezeken a területeken.

Tigrisszem Forrás: Shutterstock

Kert, terasz: fuchsit

A misztikus, gyengéd kristály segít a bölcsesség bevonzásában a természet birodalmából. Bárhová, ahol élő növényeket, gyógynövényeket, zöldségeket, virágokat tartasz, helyezz el egy darab fuchsit ásványt, hogy ezt elősegítsd.

Fuchsit Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.